• label1

  • label2

Obavijesti UO Pag

 

                      Radionica -  izrada poslovnog plana

 

                                        Obim radionice – C        ( 16. 04. 2013.godine u Zadru )

 

       U dogovorima sa Zagrebačkom bankom i ove će se godine u sklopu aktivnosti Obrtnik i partner, provesti natječaj (radni naslov) ''Moj motiv!'' 2013. Uz neke izmjene     i duže trajanje, na natječaj će se moći prijaviti obrti s tradicijskim i umjetničkim proizvodima, ali i suvremenim proizvodima iz obrtničkih radionica povezanih s našom tradicijom.

U prošlogodišnjem natječaju se između ostalog vrednovao i Poslovni plan, a kako se prošle godine pokazalo, dostavljeni poslovni planovi većine projektnih prijedloga nisu bili zadovoljavajući. U želji da se obrtnike općenito educira o kvalitetnoj pripremi poslovnih planova, koji su u suvremenom poslovanju jedan od ključnih načina vlastitog vrednovanja obrta i proizvodnje, planiranja, ali i predstavljanja svojeg obrta drugima (primjerice za odobravanje kredita, ali i za natječaj kao što je ''Moj motiv!''), Zagrebačka banka planira u svim županijama održati radionice o izradi poslovnog plana.

 

Uzevši u obzir da se radionice održavaju ne  samo za svrhu natječaja ''Moj motiv!'' već  i za izradu složenijeg plana, više od onoga što će se tolerirati i biti potrebno u natječaju (znanja koja mogu biti korisna i za apliciranje za sredstva EU, poslovne kredite i sl.), Udruženje obrtnika Pag iskazalo je interes za Obim radionice pod slovom C. 

 Budući da je okvirno dogovoren datum objave natječaja (3. travnja 2013.), molimo zainteresirane obrtnike da se prijave u Udruženje.

 Obim radionice :        

                        a - kratko, samo za natječaj Donacija 2013. (trajanje 1 sat)

                        b - srednje, edukacija i za zahtjevnije poslovne planove (trajanje 2-3 sata)

                        c - duže, šire i detaljne upute za izradu poslovnih planova (4-5 sati)

 

 O satnici i mjestu održavanja Radionice, naknadno ćemo Vas obavijestiti.

 

Prijava korisnika