• label1

  • label2

Obavijesti UO Pag

Jeste li i vi među onima koji misle da u banci nisu naišli na razumijevanje za svoj poduzetnički projekt? Ili vas od potencijalno dobrog poslovnog poteza odgovaraju iskustva drugih poduzetnika s bankama?

 

Istraživanja pokazuju da je značajan broj poduzetnika nezadovoljan odnosom banke prema njihovom postojećem  ili potencijalnom projektu. Dublje analize pokazuju da to nezadovoljstvo najčešće proizlazi iz nerazumijevanja između poduzetnika i banaka.

Hrvatska udruga poslodavaca, Hrvatska udruga banaka i Hrvatska obrtnička komora pozivaju stoga zaposlenike i vlasnike malih i srednjih poduzeća, te one koji namjeravaju ući u svijet poduzetništva na radionicu

 

„Poduzetnici i banke – Zajedno na putu do uspjeha!“

26.10.2011. u Splitu, HZZ-Područni ured Split, Bihaćka 2c

Stručnjaci, bankari kojima su klijenti mali  i srednji poduzetnici, odgovorit će na najčešća pitanja poduzetnika: Kako najlakše i najbrže doći do kredita za svoj poduzetnički projekt? Kako se snaći u brdu propisa i u šumi bankarskih proizvoda? Tko, kako i zašto analizira vaš projekt i odobrava kredit? Kako napisati dobar poslovni plan i zašto je on zapravo važniji za vas kao poduzetnika nego za banku?  

Radionica se bavi i pitanjima kreditnog odnosa, analizira najvažnije faze kreditnog procesa, zatim financijskim pokazateljima važnim za poduzetnika, novčanim tijekom, bonitetom, monitoringom i otplatom kredita.

Naučite kako banka može postati odličan poslovni partner!

 

Iz sadržaja:

Poslovni odnos

Zakonska regulativa, dokumentacija

 

 

Kreditni odnos

Faze kreditnog procesa ( 4 dijela analize, važni pokazatelji, novčani

tijek, troškovi, sažetak kreditnog prijedloga, bonitet, vrijeme i proces

odlučivanja te monitoring i otplata)

 

Radionice će se provoditi u Osijeku, Splitu, Rijeci, Puli, Zadru i Zagrebu.

Budući termini i lokacije radionica biti će dostupni na www.hup.hr te

www.hub.hr.

Za sva pitanja vezana uz radionice obratite nam se e-mailom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

ISPUNITE PRIJAVNICU

ISPUNITE UPITNIK

Prijava korisnika